Bouwvak 2019

De vakantieperiode is begonnen. Heel werkend Nederland maakt zich op voor een welverdiende zomervakantie. Lekker even niks, zelf bepalen wat je doet, genieten met familie en vrienden en wellicht naar mooie vakantie oorden. Kinderen die lekker buiten spelen aan het strand, in het bos of gewoon in de wijk.

Dit jaar gaat onze vakantiebijdrage naar Jantje Beton. Uit onderzoek onder (groot)ouders en kinderen blijkt dat er dramatisch minder buiten wordt gespeeld. Daar waar (groot)ouders vroeger massaal naar buiten gingen, spelen kinderen nu binnen. In vergelijking met 2013 is het aantal kinderen dat elke dag buiten speelt in de buurt gedaald van 20% naar 14%! Van de 1,2 miljoen kinderen op de basisschool zijn er dus meer dan 1 miljoen kinderen die niet meer dagelijks buitenspelen.
De jeugd heeft de toekomst, met elkaar buiten spelen is daar een cruciale factor in m.b.t. sociale omgangsvaardigheden, plezier maken en zaken delen. Hier wordt de basis gelegd voor gedrag en houding die later van groot belang zijn.

Wij wensen alle collega's en heel bouwend Nederland een hele fijne vakantie. Het team van Hegeman heeft de vakantie al goed ingeluid met het jaarlijkse zomeruitje. Dit jaar waren we welkom bij LIZ Grand Cafe in Nijmegen. Hier hebben we genoten van het heerlijke weer, mooi uitzicht, een BBQ en pubquiz.

 

Hegeman Bouw Partners is in de bouwvak periode gewoon geopend en uiteraard telefonisch bereikbaar.

Geen reacties