Keukenrenovatie Ludgerus: werkzaamheden in volle gang!

In wooncomplex Ludgerus te Deventer worden 250 keukens gerenoveerd. De keukens worden voorzien van een geheel nieuwe, luxe keuken waarbij de bewoners van het gas af gaan. Hiermee dragen zij bij aan de veiligheid van het complex, maar ook aan de vermindering van CO2 uitstoot.

 

De keukenwerkzaamheden zijn op 25 november 2019 van start gegaan. Alle werkzaamheden lopen volgens planning en we hebben inmiddels 49 woningen opgeleverd. Zonder de positieve medewerking van de bewoners van Ludgerus was dit niet mogelijk geweest.

 

Koken op een inductie kookplaat
Voor de bewoners van het wooncomplex is het een grote stap om van het gas af te gaan. De veelal oudere bewoners zijn gewend aan het op gas koken. De omschakeling naar een inductie kookplaat is voor sommige een lastige opgave. Ludgerus, Woonbedrijf ieder1 en Hegeman Bouw Partners bieden de bewoners de mogelijkheid om deel te nemen aan een kookworkshop in de modelwoning van Ludgerus. In kleine groepjes gaan de bewoners onder begeleiding van een professionele kok een simpel gerecht maken.

 

Vanaf maandag 6 januari 2020 starten we met 4 nieuwe woningen per dag. De eerste 4 woningen worden dan alweer op vrijdagmiddag 10 januari opgeleverd.

 

Geen reacties