Nieuwjaars-attentie voor het goede doel!

Kinderen hebben de toekomst, dat is zo en zal altijd ook zo blijven. Gezond en onbekommerd opgroeien dat is wat je als ouder graag voor je kind wilt borgen, echter ouders hebben niet altijd alles voor het zeggen. Dingen gebeuren en overkomen ons, soms leuke dingen maar vaak vervelende en soms hele vervelende en nare dingen.

 

De mensen van Hegeman Bouw Partners staan voor hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en willen waar ze kunnen een handje meehelpen. Derhalve hebben we er dit jaar weer voor gekozen om onze relaties op een ander manier te verrassen met een nieuwjaars-attentie.

 

In aansluiting op Jantje Beton in 2020 hebben wij er dit jaar voor gekozen om het Ronald McDonald Kinderfonds eenmalig financieel te ondersteunen met een mooi bedrag. Op deze wijze dragen we een klein beetje bij aan de mooie doelstelling van dit fonds. www.kinderfonds.nl

 

Graag bedanken wij alle opdrachtgevers, onderaannemers en klanten voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar en wensen u, uw collega’s  en alle mensen die u liefhebt een gezond en voorspoedig 2022 want Samen maken we het!

Geen reacties