Tevreden bewoners in het Franse Gat!

In opdracht van Patrimonium Veenendaal voeren we aan 130 woningen onderhoudswerkzaamheden uit. Het is een intensief traject in en om de woning. Onze uitvoerder Isabelle Schouten heeft een groot hart voor de bewoners en de kwaliteit van het werk. Dat blijkt wel uit de diverse bedankjes die zij en haar team van de bewoners krijgen.

Na afronding van de woning van mijn moeder wil ik graag mijn waardering uiten over de aannemer.

Ik zet het nogmaals zwart op wit omdat ik het belangrijk vind dat Patrimonium op de hoogte is dat de aannemer verder kijkt dan alleen de voordeur. De uitvoerder was heel behulpzaam bij mijn moeder die zeer kwetsbaar is. Er is met vele dingen bewust rekening gehouden en dat heb ik als zeer prettig ervaren.

Hier doen we het voor! Tevreden bewoners die terugblikken op een fijne samenwerking en communicatie met ons team.

Geen reacties