Neem een kijkje bij de bewoners informatiedag!

Samen van het gas af! Neem een kijkje bij de bewoners informatiedag.

In opdracht van Woonbedrijf ieder1 en Ludgerus gaat Hegeman Bouw Partners 237 keukens vervangen. De bewoners van het wooncomplex Ludgerus in Deventer krijgen een nieuwe luxe keuken en gaan daarbij met z'n alle van het gas af. De veiligheid van de bewoners staat namelijk voorop!

Om de bewoners van Ludgerus te informeren en enthousiasmeren hebben we samen een informatiedag georganiseerd. Tijdens de informatiedag informeren we de bewoners over de werkzaamheden en alles wat daar bij komt kijken. We kunnen het ons namelijk goed voorstellen dat het gehele project best spannend kan zijn voor de bewoners.

Voor een oudere doelgroep is het van groot belang dat er helder wordt gecommuniceerd. Ook dragen wij extra zorg voor het minimaliseren van de overlast. Dit doen we door het bieden van hulp tijdens het leeg halen van de keuken. Maar ook door het plaatsen van een plastic stofwand tijdens de werkzaamheden, zodat het overige gedeelte van de woning schoon en bewoonbaar blijft.

Om de werkzaamheden zo duidelijk mogelijk over te brengen hebben we banners gemaakt. Op de banners is per dag te zien wat er gaat gebeuren in de woning door middel van foto's. De bewoners weten hierdoor waar zij aan toe zijn en kunnen de planning nog eens rustig bekijken. De banners blijven tijdens het gehele project op de locatie in Deventer staan.

Ook is er een modelwoning gemaakt die de bewoners tevens als "rustwoning" kunnen gebruiken tijdens het project. In de modelwoning is de nieuwe keuken al geplaatst, zodat de bewoners alvast kunnen wennen. Ook wordt er een kok uitgenodigd om samen met de bewoners in deze keuken te "leren" koken op inductie.

De werkzaamheden gaan in week 48 van start. Wij kijken uit naar een mooi project voor enthousiaste en tevreden bewoners. Daar doen we het voor!

Bekijk hieronder de video voor een impressie van de informatiedag.

Geen reacties