Onderhoud

Hegeman Bouw Partners is al ruim 25 jaar actief in het onderhoud voor een groot aantal woningcorporaties. Hiervoor zijn we 24/7 actief en scoren we keer op keer een hoge klanttevredenheid waar we zeer trots op zijn. Werken achter de voordeur in de wereld van de bewoner zit ons in het bloed.

De onderhoudswerkzaamheden waar wij gespecialiseerd in zijn:

→ Niet Planmatig Onderhoud (N.P.O.)
Voor diverse woningcorporaties voert Hegeman Bouw Partners het dagelijks onderhoud uit. Dit noemen wij Niet Planmatig Onderhoud. Het dagelijks onderhoud moet snel, goed en veilig uitgevoerd worden. Een storing of lekkage, een defect slot of een klemmende deur? Deze werkzaamheden voeren wij dagelijks uit. De medewerkers van Hegeman Bouw Partners kunnen zich ten alle tijden bij de bewoners legitimeren en gaan netjes en veilig te werk. Zij zijn ten slotte ons visitekaartje.

 

→ Mutatie onderhoud
Wanneer de huurder vertrekt uit zijn woning, worden er mutatiewerkzaamheden uitgevoerd. Hegeman Bouw Partners gaat dan van start met het muteren van de woning. De woning wordt als ware "opgeknapt" voor de volgende huurder die in de woning zal treden. De werkzaamheden die zich vaak voor doen zijn bijvoorbeeld: het renoveren van de badkamer, keuken of toilet maar ook eventueel het schilderen en/of stucen van muren en het plafond.

 

→ Planmatig onderhoud (P.O.)
Hegeman Bouw Partners voert planmatig onderhoud uit aan woningen van diverse woningcorporaties. Planmatig Onderhoud is periodiek onderhoud dat meestal per complex wordt uitgevoerd. Voordat deze werkzaamheden van start gaan wordt er een huisbezoek gepland bij de bewoners waar een conditiemeting plaatsvindt. Hierin wordt de staat van de woning vastgesteld. Aan de hand hiervan wordt vastgesteld welke werkzaamheden uitgevoerd worden.

Een aantal voorbeelden van Planmatig Onderhoud zijn:

  • Vervangen van enkelglas naar HR++ glas
  • Binnen- en buiten schilderwerk
  • Herstellen metsel- en/of voegwerk
  • Asbest sanering

 

→ Grootschalig renovatie onderhoud/verduurzaming
Aan diverse complexen van woningcorporaties voeren wij verduurzamingsmaatregelen uit. Dit noemen wij ook wel energetische maatregelen.

Energetische maatregelen bestaan onder andere uit:

  • Isoleren van het dak, de vloer en muren
  • Nieuwe cv installatie plaatsen
  • Kozijnen vervangen of herstellen
  • Nieuw glaswerk HR++
  • Zonnepanelen plaatsen

 

Bekijk hier alle projecten