Over Civiel

Hegeman Bouw Civiel is een erkend betonrenovatie bedrijf en richt zich op restauratie-, specialistisch onderhoud- en betonreparatie van o.a. civiel kunstwerken, bruggen, tunnels, gevels en wegdekken. Onze civiele tak is er op gericht de opdrachtgever volledig te ontzorgen, door het gehele proces van vooropname tot oplevering te regelen.

Hegeman Bouw Civiel beschikt over specialistische kennis zoals staalconservering en past deze toe bij onder meer de restauratie van bruggen zoals 'De Hef' in Rotterdam en de 'Oude IJsselburg' in Zutphen. Ook het verzorgen van kunststof vloerafwerking, verwijderen en voorkomen van graffiti en het aanbrengen van conserveringslagen maakt deel uit van de activiteiten.

KOMO SKG-IKOBDoor onze ruime ervaring hebben wij een uitgebreide kennis om zowel de eerste stadia van betonschade op te sporen als de meest ernstige vormen aan te pakken. Wij zorgen na reparatie voor een langdurige bescherming waardoor het oppervlak er weer jaren tegen kan. Onze betonreparaties voeren wij uit onder de KOMO procescertificaten BRL3201 deel 1 ‘het technisch repareren en beschermen van beton’ en BRL3201 deel 2 ‘het constructief repareren en versterken van beton’ . Hiermee zijn de werken aantoonbaar verzekerd van de hoogste kwaliteitseisen.