Over Civiel

Hegeman Civiel

Hegeman Civiel is een erkend betonrenovatie bedrijf en richt zich op restauratie-, specialistisch onderhoud- en betonreparatie van o.a. civiel kunstwerken, bruggen, tunnels, gevels en wegdekken. Onze civiele tak er op gericht de opdrachtgever volledig te ontzorgen, door het gehele proces van vooropname tot oplevering te regelen.

Hegeman Civiel beschikt over specialistische kennis zoals staalconservering en past deze toe bij onder meer de restauratie van bruggen zoals 'De Hef' in Rotterdam en de 'Oude IJsselburg' in Zutphen. Ook het verzorgen van kunststof vloerafwerking, verwijderen en voorkomen van graffiti en het aanbrengen van conserveringslagen maakt deel uit van de activiteiten.

Door onze ruime ervaring hebben wij een uitgebreide kennis om zowel de eerste stadia van betonrot op te sporen als de meest ernstige vormen aan te pakken. Wij zorgen na reparatie voor een langdurige bescherming waardoor het oppervlak er weer jaren tegen kan. Onze betonreparaties voeren wij uit onder het KOMO certificaat. Hiermee zijn de werken aantoonbaar verzekerd van de hoogste kwaliteitseis.