Hegeman Bouw Partners (HBP): uw aannemer in Arnhem

Contact info

Hegeman Bouw Partners is gevestigd in Arnhem. Gebruik het formulier om een e-mail te zenden of bel ons via onderstaande gegevens.

Hegeman Bouw Partners
Beijerinckweg 22
6827 BN Arnhem

Postbus 2020
6802 CA Arnhem

Tel: 026 - 364 17 36
E-mail: info@hegemanbouwpartners.nl

Neem contact met ons op

 

Hegeman Bouw Partners (HBP) is dé bouwpartner voor al uw bouwprojecten in Arnhem en omgeving. Wij voeren als aannemer allerlei bouwprojecten uit voor ontwikkelaars, corporaties, particulieren en beleggers. Voor al uw bouw-, onderhoud- en renovatieprojecten kunt u uitstekend terecht bij HBP.

Nieuwbouwprojecten

HBP is zeer ervaren op het gebied van allerlei nieuwbouwprojecten. Van verschillende woningtypen tot het bouwen van winkels voor ketens als de ALDI: aan Hegeman Bouw Partners heeft u een deskundige en betrouwbare aannemer. Van de eerste planning tot de uiteindelijke afronding wordt zorgvuldig rekening gehouden met alle voorwaarden en wensen ten opzichte van onder meer structuur, afwerking en budget.

Verduurzaming

De verduurzaming van woningen en bedrijfspanden wordt steeds belangrijker. HBP heeft de nodige expertise in huis om schone en energiezuinige oplossingen te bieden voor ieder bouwproject. Wij voeren niet alleen de bouw uit, maar adviseren ook over onderhoud op de lange termijn. Daarbij is zorgvuldige communicatie en een goede samenwerking met bewoners en opdrachtgevers van groot belang.

Onderhoudswerkzaamheden

De professionele medewerkers van HBP werken aan allerlei onderhoudswerkzaamheden voor diverse woningcorporaties. Van gepland groot- en klein onderhoud tot spoedreparaties of mutatie-onderhoud wanneer een huurder verhuisd: Hegeman Bouw Partners werkt altijd veilig en netjes.

Hegeman Civiel

Een aparte tak binnen HBP is Hegeman Civiel, deze afdeling is gespecialiseerd in civiel onderhoud. Denk daarbij bijvoorbeeld aan betonrenovatie en staalconservering van bruggen, wegdekken en tunnels. Deze civiele werkzaamheden voert HBP landelijk uit. Uiteraard voldoen wij daarbij aan alle nodige certificeringen, zoals KOMO.

Hegeman Bouw Partners

Kortom: heeft u interesse in één van de diensten en zoekt u een goede aannemer? Kies dan voor de deskundige en betrouwbare mensen van bouwbedrijf Hegeman Bouw Partners (HBP). Zij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 026-364 1736. Of mail voor meer informatie naar info@hegemanbouwpartners.nl