Organisatie

Organisatie

Hegeman Bouw Partners is een middelgroot allround bouwbedrijf uw partner  voor bouw-, renovatie- onderhoud- en civiele werkzaamheden.

Met kwaliteit, service en een groot innovatief vermogen geven we invulling (oplossingen) voor het ambitieniveau en de wensen van onze opdrachtgevers. Een belangrijke rol hierbij is weggelegd voor duurzaam bouwen. Dit betekent dat we verantwoord omspringen met energie, grondstoffen, de omgeving en onze vakbekwame medewerkers. We maken daarom zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijke of recyclebare materialen en investeren in gezonde en gemotiveerde medewerkers.

Hegeman heeft vestigingen in Arnhem, Apeldoorn en Nijmegen en is een echt familiebedrijf met een grote passie voor de bouw. De organisatie is plat van structuur en er heerst een prettige, transparante no nonsense cultuur. We hebben ons in ruim 25 jaar ontwikkeld van een klein bouwbedrijf naar een krachtige, onafhankelijke en betrouwbare partner voor bouw-, renovatie-, onderhoud- en civiele werkzaamheden.