Missie & Visie

Samen maken we het!

Hegeman Bouwpartners wil op een integere en maatschappelijk verantwoorde wijze samen met haar relaties waardevol en zo efficiënt mogelijk bouwen en onderhouden. Deze missie wordt ondersteund door een visie die is gebaseerd op de volgende kernwaarden:

1

Betrouwbaar

Vertrouwen en betrouwbaarheid is de basisvoorwaarde om zowel zakelijk als persoonlijk te kunnen (samen)werken. Vertrouwen opbouwen begint met vertrouwen geven.

2

Gedreven

Wij houden van ons werk en bouwen met passie. Het betekent dat wij zakelijk en ‘gevoelsmatig’ werken naar een optimaal resultaat in alle opzichten.

3

Maatschappelijk betrokken

Bij al onze activiteiten, groot of klein, zijn wij ons sterk bewust dat wij werken in een complexe samenleving waarbij vele individuen en organisaties zijn betrokken.

4

Transparant

Wij streven naar transparantie waardoor alle betrokken partijen duidelijk kunnen zien waar wij voor staan en hoe wij handelen.

5

Toekomstgericht

Het ontwikkelen en toepassen van nieuwe concepten juichen wij zeer toe. Met innovatieve projecten zoals ons piepschuimproject of ons BKT-project loopt HBP voorop in de markt.

6

Gericht op continuïteit en samenwerking

In al onze activiteiten streven wij naar continuïteit en samenwerking. Samenwerking met partners die bijdragen aan waardevolle verbindingen en oplossingen. Het opbouwen en verstevigen van relaties, het opleiden en stimuleren van onze werknemers en uiteraard financiële continuïteit. Continuïteit is voor ons de basis van duurzaamheid.