Ketensamenwerking

Sinds 2009 hebben we als Hegeman Bouw Partners ervaring met ketensamenwerking in het onderhoud.

Samen met Omnia Wonen uit Harderwijk, Salverda bouw, Lenferink vastgoedonderhoud en Talen Vastgoedonderhoud en onze preferred suppliers doen we het gehele onderhoud van het bezit van Omnia. Onze insteek is verlaging van de integrale kostprijs, verhoging van de klanttevredenheid, en meer regie bij de huurder. Wij hebben samen veel geleerd, en leren nog iedere dag. Ketensamenwerking is naar onze mening de weg naar de toekomst en naar “anders “ bouwen.

Plegt-Vos en Hegeman Bouw Partners kiezen voor duurzame samenwerking in het Dagelijks onderhoud voor Vivare.
In oktober 2018 heeft Hegeman Bouw Partners het samenwerkingscontract Dagelijks onderhoud (reparatie en mutatie onderhoud) getekend.

Partijen werken al sinds begin 2017 samen in het dagelijks onderhoud waarin Plegt-Vos de contractpartij is voor Vivare met huurwoningen in Arnhem en omgeving. Het is een duurzame samenwerking waarbij de know-how van Plegt-Vos op het gebied van proces en ICT wordt gekoppeld met de jarenlange ervaring van werken in de bewoonde wereld achter de voordeur van Hegeman Bouw Partners en waarin beide partijen het iedere dag samen beter willen doen en worden.

Dit beter willen worden sluit mooi aan bij de visie van de opdrachtgever Vivare die middels ketensamenwerking en proces optimalisatie tot structurele verlaging van de integrale kostprijs van het onderhoud, en verhoging van de klant (huurders) tevredenheid wil komen.

Nieuw in de samenwerking is het werken met pakketprijzen waardoor het proces van dagelijks onderhoud veel efficiënter is geworden, en het 4 wekelijkse evaluatie - samen beter worden overleg.