Woningcorporaties

Renovatie en onderhoud voor woningcorporaties in Arnhem

Naast civiele en particuliere nieuwbouw- of betonwerken biedt Hegeman Bouw Partners ook onderhoud en renovatie voor woningcorporaties aan. Samen maken we het dus ook in de mede-eigendommen, deelruimten en woonappartementen.

Onderhoud voor woningcorporaties

Als woningcorporaties kunt u bij ons terecht voor het Planmatig Onderhoud (PO), het Niet Planmatig Onderhoud (NPO) of het Mutatie-onderhoud van uw gebouwen.

NPO

Bij Niet Planmatig Onderhoud lossen we alle gebeurlijke problemen snel, goed en veilig op. Is er een stroomstoring of een lek? Een groot team van meer dan 70 gelegitimeerde medewerkers staat 24/7 klaar.

PO

Soms vraagt onderhoud een periodiek plan. Ook dat kan Hegeman Bouw Partners geven. Na een conditiemeting stellen we een algemene aanpak voor en voeren we de nodige werken stelselmatig uit. We verwijderen en vervangen binnenschrijnwerk, buitenschrijnwerk of alle mogelijke installaties -- precies wanneer het nodig is.

Mutatie-onderhoud

Huurders of mede-eigenaren komen en gaan. Op die belangrijke kantelmomenten staat Hegeman Bouw Partners klaar om alle panden aan te passen aan de nieuwkomers. We knappen appartementen op en installeren nieuwe keukens, badkamers of toiletten. We stucen, schuren en schilderen muren en plafonds.

Renovatie voor woningcorporaties

Waar onze onderhoudsdienst stopt, gaan onze renovaties verder. Met deze werken kunnen we uw pand helpen verduurzamen of energetisch verbeteren. We isoleren daken, vloeren en muren of plaatsen nieuwe verwarmingen, beglazingen of zonnepanelen.

Waarom Arnhem voor Hegeman Bouw Partners kiest

Omdat onderhoud en renovatie voor woningcorporaties ons visitekaartje is. Al meer dan 25 jaar zijn we actief voor talloze, tevreden klanten. We zijn trots op hun tevredenheid en staan dan ook 24/7 klaar. Betrouwbaar, slim, klantvriendelijk, deskundig, optimistisch, duurzaam, perfectionistisch, zorgvuldig en flexibel: dat is de totaalservice die Hegeman Bouw Partners biedt. Kunnen we u helpen? Aarzel nooit om ons te contacteren.