Civiel

De opdrachtgevers van Hegeman Civiel variëren van diverse gemeenten tot aan grote organisaties zoals Heijmans.

Opdrachtgevers waar wij onder andere werkzaam voor zijn:

 

Wilt u weten wat Hegeman Bouw Partners voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op via info@hegemanbouwpartners.nl of bel ons op 026 – 364 17 36.

"Het project is succesvol verlopen. De doelen zijn behaald, de planning was scherp maar is volgens afspraak behaald, een knappe prestatie! Hegeman Bouw Partners heeft hier laten zien dat zij organisatorisch in staat zijn een omvangrijk project succesvol op te pakken en af te ronden".

 

Aan de Aristotelesstraat in Apeldoorn heeft Hegeman Bouw Partners in opdracht van De Goede Woning succesvol 400 woningen gerenoveerd. De bewoners kregen een nieuwe keuken en de douchehoek vloer werd vernieuwd.

 

De grootste uitdaging alvorens het project was de omvang en daarmee het behalen van de planning, technische uitvoering (gezien de geschiedenis van klachten), en de communicatie naar de bewoners. De verscheidenheid aan verschillende culturen is namelijk groot.

 

Over het algemeen is het project zeer goed verlopen. De planning leek aan de voorkant heel ambitieus om zo’n lange periode structureel in 3 woningen te starten, maar bleek toch haalbaar, een goede prestatie! De bewonerscommunicatie op tijd en op de juiste manier uitvoeren is hierin een belangrijk onderdeel geweest.

Emiel Pol, De Goede Woning

Namens mijn collega’s mag ik wel zeggen; Hegeman Bouw Chemie B.V., “een top-bedrijf waar we een prettige samenwerking mee hebben”.

Sinds 2012 heeft het Waterschapsbedrijf Limburg, na een EG-Aanbesteding, in de firma Hegeman Bouw Chemie B.V. een betrouwbare partner gevonden voor betononderhoudswerkzaamheden.

Hegeman Bouw Chemie B.V. is een prettige partner om mee samen te werken in zowel de voorbereidingen, opnames als in de uitvoering en evaluatie.

Leon Franssen, Waterschapsbedrijf Limburg

Uitvoerend heel goed! De mannen van Hegeman Bouw Partners beheersen het proces en leveren kwaliteit, we krijgen geen enkele klacht van onze huurders, TOP!

Hegeman Bouw Partners blinkt nog niet uit met innovatieve ideeën, echter in hun plannen voor 2017 is het een speerpunt dus ik laat me graag verrassen.

Eric Mientjes, Manager V&O Waardwonen

Samen maken we het! Samen met onze opdrachtgevers en onze partners willen we efficiënt waardevol bouwen en onderhouden. Op een andere wijze verrassende oplossingen bieden, waarbij we verder kijken dan onze neus lang is. Samen maken we het!

G. van Groenewoud, Directie Bouw