Over ons

We zijn een bouwbedrijf met historie. Hegeman Bouw Partners is ooit begonnen als enkel een bouwbedrijf maar ondertussen uitgegroeid tot veelzijdige allround bouw partner. Naast bouwwerkzaamheden richten wij ons ook op civiele werkzaamheden. Hegeman Civiel gaat verder waar de bouw stopt.

De organisatie is plat van structuur en in dit familiebedrijf heerst een prettige, transparante no-nonsense cultuur. We hebben ons in ruim 25 jaar ontwikkeld van een klein bouwbedrijf naar een krachtige, onafhankelijke en betrouwbaar bouwbedrijf voor (nieuw)bouw-, renovatie-, onderhoud- en civiele werkzaamheden.

Wij zijn een totaalpartner met kennis, kunde en de beste mensen onder één dak. Voor elke situatie hebben we super slimme oplossingen en staan we klaar voor onze opdrachtgevers. Samen maken we het, dat is onze credo. Dit doen we door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers. We willen samen met de opdrachtgever beter worden en denken vooruit om op deze manier een langdurige samenwerking aan te gaan.

We zijn een bouwbedrijf met een vestiging in Arnhem en Nijmegen. Vanuit onze vestigingen zijn we landelijk werkzaam. Met ruim 80 vakmensen staan we iedere dag voor onze opdrachtgevers klaar.

Bekijk hier alle Bouw werkzaamheden / Bekijk hier alle Civiel werkzaamheden