"Het project is succesvol verlopen. De doelen zijn behaald, de planning was scherp maar is volgens afspraak behaald, een knappe prestatie! Hegeman Bouw Partners heeft hier laten zien dat zij organisatorisch in staat zijn een omvangrijk project succesvol op te pakken en af te ronden".

 

Aan de Aristotelesstraat in Apeldoorn heeft Hegeman Bouw Partners in opdracht van De Goede Woning succesvol 400 woningen gerenoveerd. De bewoners kregen een nieuwe keuken en de douchehoek vloer werd vernieuwd.

 

De grootste uitdaging alvorens het project was de omvang en daarmee het behalen van de planning, technische uitvoering (gezien de geschiedenis van klachten), en de communicatie naar de bewoners. De verscheidenheid aan verschillende culturen is namelijk groot.

 

Over het algemeen is het project zeer goed verlopen. De planning leek aan de voorkant heel ambitieus om zo’n lange periode structureel in 3 woningen te starten, maar bleek toch haalbaar, een goede prestatie! De bewonerscommunicatie op tijd en op de juiste manier uitvoeren is hierin een belangrijk onderdeel geweest.

Emiel Pol, De Goede Woning