Nieuwbouw

Hegeman Bouw Partners realiseert nieuwbouw projecten in de woning- en utiliteitsbouw voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals: beleggers, winkelketens, ontwikkelaars en eigen ontwikkeling.

Samen maken we het!

Vanaf de voorlopig ontwerp fase zitten we graag al vroeg met de opdrachtgever aan tafel. Zo komen we samen met onze opdrachtgever en onze partners tot een slimme integrale oplossing. We kijken daarbij niet alleen naar de stichtingskosten maar zeker ook naar comfort, betaalbaarheid, duurzaamheid, woonlasten en meer jaren onderhoud.

Hierbij gaat het om projectmatig en in teamverband werken waarbij wij permanent overzicht houden op het gehele bouwproces. Dat loopt van inkoop en planning tot kwaliteitsbewaking, uitvoering en nazorg. Deze manier van projectmatig werken heeft voor de opdrachtgever als belangrijk voordeel dat deze een centraal aanspreekpunt heeft. Wij houden van korte communicatielijnen en kunnen daardoor alert reageren op iedere situatie die daar om vraagt.

Nieuwbouw winkelketen

De Aldi opent regelmatig nieuwe supermarkten. Al jaren doen wij nieuwbouw projecten voor de Aldi. Hierbij wordt de oude supermarkt gesloopt en er een compleet nieuwe winkel voor terug geplaatst. Ook doen wij verbouw projecten voor de Aldi. Daarbij wordt bijvoorbeeld alleen een gedeelte van de supermarkt aangepakt. Dit kan zijn; het toevoegen van een bakkerij, nieuw inrichting winkel of het maken van een nieuw entree.

Nieuwbouw Aldi supermarkt

 

Bekijk hier onze projecten